Dansk miljøblæsning er et firma med afdelinger i Vorbasse, Odder og Odense.

Vi arbejder professionelt med miljørigtig afrensning af overflader og udføre opgaver for privatpersoner såvel som virksomheder. Dansk miljøblæsning hjælper kunder med at opnå et godt resultat i forbindelse med renovering af bil, båd, facader eller mindre dele som trænger til en overflade restaurering.

Ring hvis du har spørgsmål eller send en mail for aftale

Brian R. Jensen
Brian R. Jensen brj@dkblast.dk
Telefon: +45 40193940
Jannik Nielsen
Jannik Nielsen jn@dkblast.dk
Telefon: +45 29895425
Dan Hansen
Dan Hansen dh@dkblast.dk
Telefon: +45 77344340
Morten Steinbuchel
Morten Steinbuchel ms@dkblast.dk
Telefon: +45 22512500

Afrensning af overflader kan foregå på din adresse

Vores service er mobil, dvs. vi kan udføre enhver overflade afrensning på din adresse (gælder hele landet). Vi rykker også gerne ud til havneområder og tilbyder rabat, hvis flere sender bud efter os.

Få behandlet din overflade grundigt på vores adresse

Mindre opgaver, så som fælge, karrosseri og andre dele fra biler eller knallerter, dørhåndtag og møbler etc. kan indleveres på vores adresse, så behandler vi overfladen efter kundens ønske.

Ønsker du en aftale eller svar på dine spørgsmål?

Alle er velkommen til at kontakte os ved at sende en mail eller ringe, travlhed har betydning for vor svartid og det sker vi ikke besvare telefonen hvis vi er midt i en opgave, indtal besked / send mail.

Eksempler på materialer vi blæser med

Sandblæsning

både tørt og vådt

ideelt til udendørs opgaver så som murværk og store metaloverflader, anvendes ofte i industrien, med dustless-teknologi indkapsler vi sandkorn i vand.

Sodablæsning

miljøvenligt

Anvendes typisk til overfladebehandling af plastik, krom og træ, effektivt til overflader der ikke tåler slid eller stor belastning. Iøvrigt er soda bionedbrydeligt.

Glasblæsning

Velegnet til finesser

Glas som slibemiddel giver en silkemat og dekorativ overflade og resultatet bliver ikke mindre smukt af at vi genanvender granulerede glasflasker.

Vandblæsning

Vaporblasting

En effektiv og miljøvenlig teknik der udmærker sig ved effektivt at kunne afgratere og polere uden at slide.
Virker strålende…

Vandpolering

Ved polering med vand fjernes fedt og olie effektivt og emnet bliver renset grundigt. Du får en pænere og ”blødere” overflade, hvor emnet kommer til at se ud som nyt. ​​Grundet det lave tryk og det rene vand, slider vandpolering ikke overfladen.

INFO ER PÅ VEJ

Vi kan meget mere, men vores webmaster har ikke lige fået det præsenteret på vores hjemmeside. Kontakt evt. Dan, Jannik eller Brian for at få svar på dine spørgsmål.